Weecos

Saatoimme verkkokauppa-alustan ylläpidon raiteilleen auditoinnissa selvinneiden korjaus- ja kehitystarpeiden mukaan. Alustan päivittäminen on nyt helpompaa ja tietoturva kunnossa. Olemme myös rakentaneet alustalle uutta toiminnallisuutta.
Lue lisää

Shell HelmiSimpukka

Vastasimme Shell HelmiSimpukan uuden verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta Drupal 8 -järjestelmällä. Uudistunut palvelu on responsiivinen ja nopea käyttää muun muassa helppokäyttöisen asemahaun ansiosta.
Lue lisää

Myllyn Paras

Toteutimme Myllyn Parhaalle sekä kuluttaja- että HoReCa-myynnin verkkopalvelun, uuden myllynparas.fi:n. Runsaat sisällöt ovat nyt helpommin löydettävissä ja kävijät viettävät sivustolla aiempaa enemmän aikaa. Uudistus on kerännyt positiivista palautetta.
Lue lisää

Zeeland Family

Agile-kouluttajamme Kristo-Mikko Daniel perehdytti joukon Zeeland Familyn työntekijöitä ketterään kehitykseen ja Scrumin toimintaperiaatteisiin. Osallistujat saivat koulutuksesta uusia työkaluja ja ideoita, joilla lähteä uudistamaan omaa ohjelmistokehitysprosessiaan.
Lue lisää

DriveTurku

Uudistimme Turun verkkopalvelut osana DriveTurku-hanketta. Nyt Turku pystyy itse rakentamaan ja julkaisemaan uusia responsiivisia teema- ja brändisivustoja muutamalla napin painalluksella ilman koodiriviäkään.
Lue lisää

Restel

Toteutimme Restelille kokonaisvaltaisen sivustouudistuksen. Rakensimme uuden Restel.fi -palvelukokonaisuuden Drupal 8 -pohjaisen alustan päälle. Uusi sivusto on huomattavasti käyttäjäystävällisempi, vaivattomasti ylläpidettävä ja helposti jatkokehitettävissä.
Lue lisää

Lääkärikeskus Aava

Uudistimme Lääkärikeskus Aavan verkkopalvelut: kunnostimme ajanvarausjärjestelmän asiakaspolut ja käyttöliittymän, sekä päivitimme Aava.fi-sivuston ulkoasun responsiiviseksi Drupal 8:n päälle. Projektin ansiosta mm. verkkoajanvarausten määrä kasvoi merkittävästi.
Lue lisää

Helsingin yliopisto

Uudistimme leanisti Helsingin yliopiston konsernisivut ja koulutushaun, sekä rakensimme yliopiston ympäristöön mukautetun yleiskäyttöisen verkkopalvelualustan. Uusi palvelu otettiin avosylin vastaan sekä sisällöntuottajien, että loppukäyttäjien toimesta.
Lue lisää

Tekniikan Akateemiset

Druid uudisti TEK:in vanhentuneen verkkosivuston käyttäjä- ja mobiiliystävälliseksi. Tuloksena on huomattavasti parantunut palvelukokemus: helposti löydettävät sisällöt ja vaivaton asiointi.
Lue lisää

Digitoimisto IN10

Pidimme Drupal 8 -konsultaatiopäivän hollantilaiselle digitoimisto IN10:lle, jolla oli kiireellinen tarve oppia kehittämään Drupal 8:lla. Intensiivisen päivän päätteeksi IN10 oli valmis ottamaan Drupal 8:n käyttöön.
Lue lisää

Nuorten Lääkärien Yhdistys

Toteutimme päivittämättä jääneen NLY:n sivuston tietoturva-auditoinnin ja siirsimme sivuston ylläpidon Druidin pienkehitys- ja ylläpitotiimille.
Lue lisää

Ruutu

Druid on ollut mukana kehittämässä Suomen suosituinta netti-tv:tä, Nelonen Median Ruutu.fi -sivustoa. Lopputuloksena on sulava käyttökokemus yhdistettynä Drupalin monipuolisiin sisällöntuotannon ominaisuuksiin.
Lue lisää

Yle Drupal Distro

​Druid on ollut rakentamassa Ylen Drupal-alustaa ja sillä toteutettuja sovelluksia vuodesta 2013. Keskittämisellä Yle pystyi karsimaan ylläpidettävien järjestelmien määrää ja kehityksen painopiste voitiin keskittää yhteiseen alustaan.
Lue lisää

Certeum

Rakensimme kiinteistösijoitusyhtiö Certeumin verkkopalvelut julkaisukuntoon ketterästi kolmessa viikossa. MVP-toteutuksen julkaisun jälkeen palvelun kehitystä jatkettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Vapaat tilat tulevat hyvin esille verkkopalvelussa ja palvelu toimii myös yritystiedon jakelukanavana.
Lue lisää