Kokenut frontend-
kehittäjä (PHP)

Oletko laadukasta jälkeä tuottava ja design-silmää omaava frontend-osaaja? Arvostatko työssäsi vapautta ja itseohjautuvuutta? Etsimme kenties juuri sinua!

Olemme Suomen Drupal-osaajien kärkeä ja tavoittelemme tukevaa jalansijaa myös JavaScript-kehityksen markkinoilla. Teemme työtämme tinkimättömällä asenteella mutta rennolla otteella, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Kaipaamme nyt vahvistusta fronttipuolen kaartiimme monipuolisiin asiakasprojekteihin. Olet harjaantunut saavutettavien sivustojen toteuttamisessa ja web-taitosi ovat korkealla tasolla. PHP, WCAG 2.1, HTML, CSS/SASS, JS sekä template-systeemit ovat sinulle peruskauraa. Kirjoitat selkeää ja ylläpidettävää koodia – DRY on yksi avainsanoistasi.

Työtehtäväsi liittyvät pääasiassa sivustojen layouttien rakentamiseen PHP:n avulla. Joissain projekteissamme käytämme myös JavaScriptiä. Asiakasprojektimme ovat tyypillisesti suuria ja saavutettavuus on asiakkaillemme tärkeää.

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme itsenäistä työotetta, aktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä kiinnostusta oppia uutta ja kehittää taitojasi.

Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi leppoisaa ja taitavaa porukkaa, jossa töitä tehdään tinkimättömällä ja rohkealla asenteella mutta rennolla otteella. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Luotamme toistemme ammattitaitoon mutta emme jätä ketään pinnistelemään yksin ongelmien kanssa.

Meillä saat aidosti vapautta ja vastuuta: sinulla on vapaus tehdä töitä parhaaksi katsomallasi tavalla ja vastuu työn tuloksista. Pääset haastamaan taitojasi suurissa projekteissa.

Toimimme avoimesti ja itseohjautuvasti ilman hierarkiaa. Edistämme firman asioita yhdessä. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen omien vahvuuksiensa ja kiinnostuksensa mukaan.

Työajat joustavat ja voit halutessasi tehdä työsi etänä, kunhan asuinpaikkasi on Suomi. Etätyökäytännöt ja työkalut ovat meillä kohdallaan ja työsuhde-edut vähintäänkin asialliset. Kannustamme ja panostamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, klikkaa hae-nappia ja kerro, mitä toisit meille tullessasi. Työn aloitus on mahdollisimman pian, joten kannattaa olla meihin yhteydessä nyt eikä myöhemmin! Jos haluat kysellä lisätietoja, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 020 187 6603.