Kokenut full stack -kehittäjä (JavaScript)

Oletko kokemusta kartuttanut JavaScript-osaaja, joka kommunikoi sujuvasti asiakkaiden kanssa? Arvostatko työssäsi vapautta ja vaikutusmahdollisuuksia? Meillä on paikka sinulle!

Saatat ehkä tuntea meidät Drupal-talona. Sitä me olemmekin, mutta teemme yhä enemmän myös JavaScript- ja TypeScript-projekteja, ja siksipä etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi modernin JavaScript-kehityksen taitajaa.

Hallitset niin fronttipuolen sovellusten, rajapintojen kuin backend-ratkaisujen rakentamisen. Tiivis yhteistyö ja kommunikointi asiakkaiden kanssa on sinulle luontevaa ja helppoa. Työotteesi on itsenäinen, asenteesi aktiivinen ja ratkaisukeskeinen, ja olet kiinnostunut oppimaan uutta.

Minkälaista työtä tarjoamme?

Meillä pääset suunnittelemaan ja rakentamaan räätälöityjä palveluja yhdessä asiakkaiden ja designerien kanssa. Node.js, JavaScript, TypeScript, AWS, Azure, Express.js, Next.js, React.js, Vue.js – siinä kasa buzzwordeja antamaan sinulle osviittaa.

Olemme toteuttaneet esimerkiksi laajoja muokkaus- ja hakukäyttöliittymiä sekä rajapintaa hyödyntäviä karttanäkymiä, visualisoineet suuria datamääriä ja tehneet SaaS/CMS-integraatioita. Konepellin alta meiltä löytyy niin AWS:n Lambdoissa pyöriviä rakkaudella koodattuja rajapintoja, suurempia integraatiota ERP- ja CRM-järjestelmiin kuin pieniä ja kauniita mikropalveluitakin.

Näkemyksillesi on kysyntää myös myyntimme ja rekrytointimme saralla. Asiakasprojektien ohella pääset haastattelemaan muita JS-osaajia ja tuet myyntiämme teknisen puolen asioissa tarpeen mukaan.

Mi­ksi Druidille?

Olemme leppoisaa porukkaa ja teemme töitä tinkimättömällä asenteella mutta rennolla otteella. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Luotamme toistemme ammattitaitoon mutta emme jätä ketään painiskelemaan yksin ongelmien kanssa.

Meillä saat aidosti vapautta ja vastuuta: sinulla on vapaus tehdä töitä parhaaksi katsomallasi tavalla ja vastuu työn tuloksista. Pääset vaikuttamaan käytettäviin tekniikoihin ja haastamaan taitojasi suurissa projekteissa.

Toimimme avoimesti ja itseohjautuvasti ilman hierarkiaa. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen omien vahvuuksiensa ja kiinnostuksensa mukaan. Druid on yhtä kuin me druidit, ei enempää eikä vähempää.

Työajat joustavat ja voit halutessasi tehdä työsi valtaosin etänä. Etätyökäytännöt ja työkalut ovat meillä kohdallaan ja työsuhde-edut vähintäänkin asialliset.

Kannustamme ja panostamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Ja jos et vielä ole sertifioitu Scrum Master, koulutamme sinusta sellaisen.

Kiin­nos­tuit­ko?

Jos voit nähdä tulevaisuutesi Druidilla, klikkaa hae-nappia ja kerro, mitä toisit meille tullessasi. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja käymme hakemuksia läpi jatkuvasti. Älä siis turhaan jahkaile – laita viestiä niin tutustutaan! Jos haluat kysellä lisätietoja, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 020 187 6603.