Tarmo
16.01.2024

Druidin yhteisöllisyys vetää puoleensa: Palaajan ajatuksia

Tänä syksynä ohjelmistokehittäjämme Tarmo palasi takaisin Druidille lähes kahden vuoden tauon jälkeen. Olemme iloisia saadessamme tiiminjäsenemme takaisin, sillä Tarmo on arvokas lisä porukkaamme. Miksi työntekijän paluu voi olla yritykselle kullanarvoista?

Palaavan työntekijän merkitys on enemmän, kuin vain avoimen paikan täyttäminen. Entinen työntekijä sujahtaa usein helposti takaisin, sillä hän tuntee jo yrityksen kulttuurin, prosessit ja työtavat, mikä tekee paluusta sujuvaa ja säästää aikaa verrattuna uuden henkilön perehdyttämiseen. Tarmon paluu sujui mutkattomasti. 

“Druidin toimisto oli aiempaa pienempi, mutta muuten mikään ei ollut muuttunut. Uudet työntekijätkin olivat druidimaisia tyyppejä.”

Nopea integroituminen

Palanneet työntekijät pääsevät nopeasti takaisin työrytmiin, ja jatkavat usein siitä, mihin jäivät. Näin oli myös Tarmon kohdalla. Hän aloitti välittömästi uuden projektin parissa ja tarjosi samalla arvokasta tukea ja osaamista Druidin support-tiimille.

Tauon aikana kertyneet uudet kokemukset ja taidot tuovat lisäarvoa tiimin kasvulle, innovoinnille ja ongelmanratkaisuun. Tarmo toi mukanaan myös arvokasta teknistä kokemusta mm. skaalautuvien ohjelmistojen kehittämisestä TypeScriptin ja Googlen palveluiden avulla.

Yhteisöllisyys vetää puoleensa

Tarmon päätös palata Druidille perustui vahvasti yrityksen yhteisöllisyyteen. “Ihmiset ovat parasta Druidilla. Täällä on oikeasti yhdessä tekemisen ja auttamisen kulttuuri, jossa kollegat ovat ystäviä ja perhettä.” 

Työntekijän paluu luo myös positiivista ilmapiiriä ja nostaa tiimin henkeä. Paluun tukeminen osoittaa myös palaavalle työntekijälle, että häntä arvostetaan, mikä puolestaan vahvistaa entisestään hänen sitoutumistaan yritykseen. 

Tarmo toteaa tulleensa jäädäkseen. ”Ei se aina vaihtamalla parane. Kokemus oli hyvä, mutta nyt olen oikeassa paikassa.”

Tervetuloa takaisin Druidille, Tarmo! 

Ps. Etsimme jatkuvasti mukavia kollegoita joukkoomme. Mikäli sinäkin arvostat yhteisöllisyyttä Tarmon lailla, käy kurkkaamassa lisätietoja urasivultamme!