Palvelumme

Suunnittelemme ja toteutamme digiratkaisuja, jotka vauhdittavat asiakkaidemme liiketoimintaa. Meillä hommat pysyvät budjetissa, aikataulut pitävät ja asiakas otetaan mukaan kehitystiimiin. 

Intohimomme on yksinkertaisesti tehdä aikaa kestäviä, suorituskykyisiä ja takuulla toimivia verkkopalveluja, joiden lähtökohtana ovat asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Hallitsemme teknisesti monimutkaisetkin kokonaisuudet laadusta tinkimättä.

Laajat verkkosivut ja verkkopalvelut

Toteutamme kaikki suuret digitaaliset projektit tehokkaasti, turvallisesti ja asiakaslähtöisesti. Käännämme monimutkaiset haasteet selkeiksi ratkaisuiksi. Vahvuutemme on suurien ja keskisuurten, räätälöityjen verkkopalveluiden toteuttaminen. Haastavatkin sivustokokonaisuudet taipuvat ketteriksi osaavissa käsissämme.

Räätälöidyt verkkokaupat

Toimiva ja rikkaan ostokokemuksen mahdollistava verkkokauppa ei synny sattumalta. Druidin tiimi kuuntelee tavoitteesi ja ymmärtää asiakkaitasi. Räätälöimme verkkokauppasi alusta loppuun, varmistaen että se istuu liiketoimintaasi kuin valettu.

Drupal-asiantuntijapalvelut

Drupal on maailman suosituin enterprise-luokan avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka on täydellinen suurten ja monimutkaisten digitaalisten alustojen rakentamiseen. Se on alusta, joka mukautuu yrityksesi kasvuun ja kehitykseen. Me Druidilla tunnemme järjestelmän läpikotaisin ja kehitämme laadukkaita, takuulla toimivia Drupal-verkkopalveluja vaativiinkin tarpeisiin – yli vuosikymmenen kokemuksella.

Drupal-ylläpito

Digimaailmassa pitkän iän salaisuus on simppeli – jatkuva kehitys ja luotettava tuki. Olemme aktiivinen digiasioiden ongelmanratkaisija ja pidämme huolen, että verkkopalvelut pysyvät toimivina, ajantasaisina ja asiakkaidemme liiketoimintaa vauhdittavina.

“Tekemisessä oli mukana sopivasti kunnianhimoa, huumoria ja “hoidetaan hommat” -asennetta. Työn jälki on laadukasta. Druidilaiset ovat lähestyttäviä, kivoja tyyppejä, ja yhdessä meistä kaikista hankkeen parissa työskentelevistä tuli tiimi. Luotsit luotsaa!”

– Pia Korpisaari, Di­gi- ja väes­tö­tie­to­vi­ras­to tuoteomistaja

Druid on kokenut kumppanisi myös näissä verkkoratkaisuissa

Huolehdimme tietoturvasi parantamisesta, olipa kyseessä uusi tai jo olemassa oleva Drupal-sivusto. Huomioimme organisaation ja sen toimialaan liittyvät tietoturvavaatimukset.

Meiltä saat myös verkkosivujen Matomo Analytics -analyysipaketit, evästehallinnan Cookiebotin avulla ja somesisältöjen julkaisut kootusti omalla sivulla Taeggie-palvelulla. Tarjoamme myös joustavat ja turvalliset webhotelli-ratkaisut.

Käyttäjäystävällisen Mautic-alustan avulla muokkaamme ja yhdistämme markkinointistrategiasi osaksi digitaalista läsnäoloasi. Tuloksena on kohdennettua, tehokasta ja tuloksellista markkinointia.