Teknologiakonsultointi – tukea digitalisaatioon

Digitaalisessa muutoksessa teknologisilla valinnoilla on strateginen merkitys. Toimimme tulkkina asiakkaan bisneksen ja teknisen maailman välillä – autamme löytämään niin oikeat digitalisoitavat prosessit kuin tekniset ratkaisutkin.

Tärkeintä on, että ohjelmistot, teknologiat ja IT-infrastruktuuri tukevat asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Löytöretki – suunta kehitysprojektille

Konsultoiva Löytöretki-projekti on nopea ja riskitön tapa ryhtyä verkkopalvelun uudistukseen tai testata uusia palveluaihioita.

Jos palvelu kaipaa kehittämistä, mutta on vaikea tietää, mistä ja miten aloittaa, voimme analysoida tilanteen, tunnistaa kehitystarpeet ja tarjota niihin täsmäratkaisuja.

Projektin lopputuloksena toimitamme raportin, joka sisältää nykytila-analyysin, konkreettiset kehitysehdotukset sekä alustavan kustannusarvion toteutusprojektille. Sen pohjalta on helppo lähteä viilaamaan vanhaa tai luomaan kokonaan uutta. Moni asiakkaamme on saanut kehitysprojektiinsa lentävän lähdön Löytöretken myötä.


Löytöretki kartoittaa:

  • liiketoimintaan liittyvät tavoitteet ja kehityskohteet
  • verkkopalvelun teknisen toteutuksen tason, teknologiavelan ja ylläpitoprosessit
  • verkkopalvelun nopeuden, saavutettavuuden ja hakukoneystävällisyyden
  • tietosuojaselosteen ja evästekäytäntöjen laadun
  • hallinnolliset prosessit, kuten jatkokehittämisen ja siihen liittyvät toimintamallit.


Parissa viikossa valmista hintaan

5000 €

+alv


Löytöretken etenemismalli

Poikkeustilanteen aiheuttaman etätyöskentelyn vuoksi workshopit pilkotaan alla olevasta aikataulusta poiketen pienempiin osiin, jolloin Löytöretki pitenee viikosta kahden viikon mittaiseksi.

Teemme myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä laajempia Löytöretki-projekteja. Esimerkiksi proof of concept -toteutukset ovat meillä tyypillisesti noin kuukauden mittaisia.