Teknologiakonsultointi – tukea digitalisaatioon

Digitaalisessa muutoksessa teknologisilla valinnoilla on strateginen merkitys. Toimimme tulkkina asiakkaan bisneksen ja teknisen maailman välillä – autamme löytämään niin oikeat digitalisoitavat prosessit kuin tekniset ratkaisutkin.

Tärkeintä on, että ohjelmistot, teknologiat ja IT-infrastruktuuri tukevat asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Löytöretki – suunta kehitysprojektille

Konsultoiva Löytöretki-projekti on nopea ja riskitön tapa ryhtyä verkkopalvelun uudistukseen tai testata uusia palveluaihioita.

Jos palvelu kaipaa kehittämistä, mutta on vaikea tietää, mistä ja miten aloittaa, voimme analysoida tilanteen, tunnistaa kehitystarpeet ja tarjota niihin täsmäratkaisuja.

Projektin lopputuloksena toimitamme raportin, joka sisältää nykytila-analyysin, konkreettiset kehitysehdotukset sekä alustavan kustannusarvion toteutusprojektille. Sen pohjalta on helppo lähteä viilaamaan vanhaa tai luomaan kokonaan uutta. Moni asiakkaamme on saanut kehitysprojektiinsa lentävän lähdön Löytöretken myötä.


Milloin Löytöretki kannattaa?

Löytöretki helpottaa elämää ja auttaa alkuun kehitysprojektissa, jos

  • oma tekninen osaaminen ei ole riittävä vaihtoehtojen arviointiin ja projektin määrittelyyn
  • tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja muuttuvan asiakaskunnan palvelemiseen
  • budjetissa ja aikataulussa pysyminen on tärkeää ja projektinhallinta kaipaa tukea
  • tavoite on tehdä kerralla hyvin ja välttää kalliit purkkaviritykset


Löydä suunta kehitysprojektille viikossa hintaan

5000 €

+alv


Löytöretken etenemismalli

Löytöretki on suunniteltu tehtäväksi viikossa alla olevan aikataulun mukaisesti. Jos Löytöretki toteutetaan etänä, workshopit pilkotaan pienempiin osiin, jolloin kesto pitenee kahden viikon mittaiseksi.

Teemme myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä laajempia Löytöretki-projekteja. Esimerkiksi proof of concept -toteutukset ovat meillä tyypillisesti noin kuukauden mittaisia.