Asiakas: Telia Inmics-Nebula
Teknologiat: Sisällönhallintajärjestelmä, Verkkopalvelu

Telia Inmics-Nebula

Joustavaa sisällönhallintaa ja käyttäjäystävällisiä palveluja

Nebula ja Inmics ovat tunnettuja maamme johtavina ICT-palveluyrityksinä. Yritykset liittyivät Telia-perheeseen vuonna 2017 ja myöhemmin fuusioituivat tarjotakseen entistäkin kattavammat ICT-ratkaisut maanlaajuisesti.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2018 verkkosivu-uudistuksen merkeissä. Inmics-Nebulan verkkosivuston sisällöt ja sen visuaalinen ilme oli kiireesti päivitettävä yhtenäiseksi Telian kanssa. Onnistunut projekti poiki meille lisää töitä ja yhteistyömme on jatkunut aktiivisena.

Mitä teimme

Verkkosivu-uudistukset

Inmicsnebula.fi

Rakensimme uuden inmicsnebula.fi-verkkosivuston nopealla aikataululla, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tiukassa tahdissa ketterä projektinhallinta osoitti tehonsa. Saimme nopeasti luotua selkeän ja priorisoidun työlistan työmääräarvioineen ja pääsimme kehitystyössä vauhtiin.

Verkkosivuston sisällönhallinta toimii joustavasti niin, että sisältöjä on mahdollista luoda ja muokata sivukohtaisesti tinkimättä sivuston yhtenäisestä tyylistä. Toteutimme sivuston Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä ja sen erilaisilla valmiiksi määritellyillä komponenteilla, joihin loimme erilaisia tyylejä.

Hosting.inmicsnebula.fi

Toteutimme uuden hosting.inmicsnebula.fi-sivuston samalla tavoin kuin pääsivustonkin.

“Jo heti alkumetreiltä asti oli selvää että Druid on yhteistyökumppanina rautainen alan ammattilainen. Projekti otettiin haltuun tehokkaasti, aikataulu sekä kustannukset olivat jatkuvasti tarkassa seurannassa. Mahdolliset ongelmatilanteet huomattiin ja käsiteltiin ennen kuin ne muodostuivat ongelmaksi. Julkaisu tapahtuikin erittäin tiukasta aikataulusta ja matkan varrella muuttuneista spekseistä huolimatta täysin ajallaan.”

Jussi Korhonen, Project Manager

Muita projekteja

Muita projekteja

Telia Cloud 9 -tilauslomake

Uudistimme Telia Cloud 9 -tilauslomakkeen käyttöliittymän nykyaikaiseksi ja Telian ilmeen mukaiseksi. Hyödynsimme Telian React-kirjastoa ja uudistimme myös Telia Cloud 9:n koodipohjaa niin, että se on helpommin ylläpidettävissä.

Verkkotunnusten tilaus- ja siirtolomake

Rakensimme uuden ja käyttäjäystävällisen verkkotunnusten tilaus- ja siirtolomakkeen, koska vanhasta lomakkeesta puuttui tärkeitä toiminnallisuuksia. Teimme tämän niin ikään Reactilla, Drupalin toimiessa taustajärjestelmänä.

Tulokset