Asiakas: Visma Solutions
Teknologiat: Verkkopalvelu

Visma Sign

Helppokäyttöinen sähköisen allekirjoituksen lomaketyökalu

Visma Sign tarjoaa kattavia sähköisen allekirjoituksen palveluita. Visman asiakkaat toivoivat verkkoasiointiin myös mahdollisuutta rakentaa ja lähettää omia tarpeitaan vastaavia, sähköisesti allekirjoitettavia lomakkeita. Ryhdyimme tuumasta toimeen, ja muutaman kuukauden työn tuloksena syntyi Visma Sign Forms -palvelu.

Mitä teimme

Ratkaisumme

Toteutimme Visma Signille helppokäyttöisen työkalun, jolla heidän asiakkaansa voivat itse luoda allekirjoitettavia verkkolomakkeita. Työkalu integroitiin Visma Sign -palveluun.

Täytetyt lomakkeet näkyvät asiakkaan portaalissa ja tieto uusista allekirjoituksista lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Asiakasyritys voi myös halutessaan integroida lomakkeen sivustolleen tai verkkokauppaansa.

Lomakkeen voi tehdä alusta alkaen itse tai hyödyntämällä valmiita lomakepohjia. Lomake rakennetaan raahaamalla kentät ja väliotsikot haluttuun järjestykseen ja määrittämällä, mitkä kentät ovat pakollisia.

Lomaketyökalun teknisenä toteutuksena on React-pohjainen käyttöliittymä ja PHP:llä rakennettu, Visma Sign -palvelun kanssa keskusteleva taustajärjestelmä.

”Druid oli oikea valinta kumppaniksi ja käytetty moderni tekniikka mahdollisti hyvän asiakaskokemuksen. Druidin tiimi oli motivoitunut ja aloitteellinen, ja halusi tehdä Visma Sign Formsista jopa paremman, kuin alun perin suunniteltiin.”

Antti Larvala, tuotepäällikkö

Tulokset