Kokenut Drupal-kehittäjä

Oletko karaistunut Drupal backend tai full stack -kehittäjä? Viihdytkö itseohjautuvassa työyhteisössä, jossa avoimuus on arvossaan? Voisit olla hyvä vahvistus joukkoomme!

Olemme Suomen Drupal-osaajien kärkeä, teknisesti taitavia ja läpikotaisin ketteriä. Teemme töitä sydämellä, jalat maassa ja tavoitteet korkealla.

Etsimme osaavia Drupal backend tai full stack -kehittäjiä työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Rautaisen teknisen osaamisen lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, ratkaisukeskeistä asennetta ja halua kehittää osaamistasi. Stackkina käytämme pitkälti Drupalia, React-osaamisesta tai kiinnostuksesta sen opetteluun saat plussaa. Ketterän kehityksen menetelmät ovat sinulla selkärangassa.

Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi leppoisaa ja taitavaa porukkaa, jossa töitä tehdään tinkimättömällä ja rohkealla asenteella mutta rennolla otteella. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Luotamme toistemme ammattitaitoon mutta emme jätä ketään pinnistelemään yksin ongelmien kanssa.

Meillä saat aidosti vapautta ja vastuuta: sinulla on vapaus tehdä töitä parhaaksi katsomallasi tavalla ja vastuu työn tuloksista. Pääset haastamaan taitojasi suurissa projekteissa.

Toimimme avoimesti ja itseohjautuvasti ilman hierarkiaa. Edistämme firman asioita yhdessä. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen omien vahvuuksiensa ja kiinnostuksensa mukaan.

Työajat joustavat ja voit halutessasi tehdä työsi etänä, kunhan asuinpaikkasi on Suomi. Etätyökäytännöt ja työkalut ovat meillä kohdallaan ja työsuhde-edut vähintäänkin asialliset. Kannustamme ja panostamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, klikkaa hae-nappia ja kerro, mitä toisit meille tullessasi. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti – älä turhaan jahkaile vaan pistä meille viestiä niin jutellaan lisää ja tutustutaan! Jos haluat kysellä lisätietoja, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 020 187 6603.