Nainen ja mies tutkivat iloisena tietokoneen näytöllä näkyvää asiaa. Taustalla näkymä Druidin Pasilan toimistoon.

Onko edessä laaja verkkosivuprojekti? Maksuton konsultaatio organisaatioille ja yrityksille

Kaipaako liiketoimintasi uusia verkkosivuja, mutta on vaikea tietää, mistä ja miten aloittaa? Tai pohditko uudenlaisia digitaalisia palveluita muuttuvan asiakaskunnan tarpeeseen? Autamme sinut veloituksetta alkuun verkkosivu-uudistuksesi kanssa. Tarjoamme maksutonta konsultointia ammattimaisten kotisivujen luomisessa, digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä, projektin suunnittelussa ja haasteiden taklaamisessa.

Tiimimme on erikoistunut monimutkaisten liiketoimintaongelmien kääntämiseen teknisiksi ratkaisuiksi, kuten asiakasta laajasti palveleviksi verkkosivuiksi. Toimimme tulkkina asiakkaan bisneksen ja teknisen maailman välillä – autamme yrityksiä hahmottamaan, minkälainen työ uuden verkkosivun ja digitaalisen palvelun kehittäminen on, mitä asioita on hyvä huomioida suunnittelussa ja kuinka lähteä liikkeelle. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita digiratkaisuja suurella intohimolla ja teknisellä taituruudella.

Voit käyttää tunnin session kanssamme esimerkiksi:

Keskustelu kanssamme ei sido tai velvoita mihinkään. Ei tuputusta vaan avointa keskustelua! Kun tavoitteenasi on onnistunut verkkosivuprojekti ja tarkoitustaan palveleva tekninen ratkaisu, varaa maksuton konsultointi.

kaksi naista ja yksi mies tietokoneen äärellä.

Asiakastyytyväisyyskyselymme satoa:

“Druidin asiakaspalvelu ja asiantuntijat ovat aivan huippuluokkaa, aina saa osaavaa ja ystävällistä palvelua!”

“Asiakasta autetaan hänen toivomallaan tavalla. Tietotaito vakuuttaa.”

“Mikään ei ole jäänyt ärsyttämään tai että jokin olisi jäänyt hoitamatta. Projektikin on onnistunut hyvin ja luottamus Druidin hyvään työhön on vain vahvistunut :)”

“Druidien kanssa töitä tehdessä hartiat laskeutuu.”

Tutustu meidän aikaisempiin verkkosivu-uudistuksiin

Projekteja on plakkarissamme jo reilusti yli sata. Katso millaisia nettisivu-uudistuksia olemme tehneet asiakkaillemme yli 10-vuoden kokemuksella.

FootBalance

Täysin uusittu, helppokäyttöinen verkkokauppa ja sivusto, joka palvelee kansainvälistä yleisöä.

Helsingin kaupunki

Uusi yleiskäyttöinen Drupal-alusta ja Hel.fi-verkkopalvelun uudistus – tehokasta ja saavutettavaa sisällöntuotantoa

Varaa aika konsultaatioon

Kerro lomakkeella sinulle sopivat ajankohdat.