DrupalCon Dublin
24.08.2016

DrupalCon lähestyy – nähdäänkö Dublinissa?

Jokavuotinen pyhiinvaellusmatkamme DrupalConiin on enää kuukauden päässä ja ilmassa on jo kihelmöivää odotusta. Ilmoittautumiset Euroopan suurimpaan Drupal-tapahtumaan, 26-30.9. järjestettävään DrupalCon Dubliniin, ovat hyvässä vauhdissa. Druid on ollut mukana tapahtumassa lähes koko henkilöstönsä voimin aina perustamisestaan lähtien. Tällä kertaa kuitenkin valmistaudumme reissuun aivan erityisen innostuneissa tunnelmissa, sillä päätimme nostaa panoksia: olemme yksi DrupalCon Dublinin pääsponsoreista!

Mikä DrupalCon?

Drupal-yhteisö on yksi maailman suurimmista avoimen lähdekoodin yhteisöistä, ja kolme kertaa vuodessa ympäri maailmaa järjestettävä DrupalCon on sen sydän. Siellä verkostoidutaan, jaetaan osaamista ja ideoita, opitaan uutta ja kehitetään Drupal-projektia ja -alustaa entistä paremmiksi.

Toisin kuin voisi kuvitella, DrupalCon ei ole ainoastaan kehittäjien temmellyskenttä, vaan mukana on myös paljon Drupalia käyttävien asiakasyritysten edustajia. Jos siis olet jollain tavoin Drupalin kanssa tekemisissä, voit tulla DrupalConiin oppimaan siitä lisää ja tutkailemaan, mitä muut yritykset maailmalla Drupalin kanssa puuhaavat. Business caseista voit saada uusia ideoita projekteihisi.

Sponsorina haluamme tuoda suomalaista Drupal-osaamista positiivisesti esille, Druidin toimintatavoista ja asenteesta tinkimättä. Monessa ulkomaisessa asiantuntijatalossa ketteryys on käytännön tasolla vielä lapsenkengissä, mutta meillä se on Drupal-osaamisemme ohella yksi toimintamme kulmakivistä. Levitämme siis mielellämme agiilisanomaa kollegoillemme.

Mitä on ohjelmassa?

Tapahtuma koostuu suurelta osin sessioista, joita tällä kertaa on mukana 13 eri aihepiirin tiimoilta. Yli 600 ehdotuksen joukosta 130 hyväksyttiin mukaan ohjelmaan, joukossa myös muutama sessio druideilta: Bart Feenstran Cautionary tale for defensive programmers ja Restel.fi: built by humans, for humans, sekä Lauri Eskolan Drupal 8 theming in depth ja Create new user-facing core theme initiative. Restel.fi-showcasen esittelyssä on mukana myös projektin tuoteomistajana toiminut Jonna Tiainen.

Toki ohjelmassa on myös paljon muuta: useampi keynote (johtotähtenä luonnollisesti Drupalin perustaja Dries Buytaert), vapaamuotoisia birds of a feather -keskusteluja eri aiheista sekä kehityssprinttejä. Iltatilaisuudet tarjoavat loistavan mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua Drupal-toimijoihin.

Kiinnostuitko?

Jos pomosi tarvitsee vakuutteluja tapahtuman hyödyllisyydestä, saat siihen apua täältä. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme saavat liput meidän kauttamme aavistuksen halvemmalla. Ota siis yhteyttä, jos alennuskupongille on tarvetta! Liput kannattaa hankkia kiireen vilkkaa, sillä perjantain 26.8. jälkeen niiden hinnat nousevat. 

Toivomme, että näemme Dublinissa paljon tuttuja ja luomme uusia tuttavuuksia!

Bannerikuva taustalla:
Dublin (Ireland) At Night – Grand Canal Square Viewed From a Barge” / William MurphyCC BY-SA 2.0

Kirjoittaja