kaksi naista ja yksi mies tietokoneen äärellä.

Perustatko yrityksellesi monimutkaiselta tuntuvaa verkkokauppaa? Varaa maksuton konsultaatio

Kaipaako liiketoimintasi räätälöityä huipputason verkkokauppa-alustaa, mutta on vaikea tietää, mistä ja miten aloittaa? Tarvitseeko yrityksesi verkkokaupan virtaviivaista yhdistämistä asiakasrekisteriin tai sisällönhallintaan? Autamme sinut veloituksetta alkuun verkkokauppaprojektisi kanssa. Tarjoamme maksutonta konsultointia verkkokauppa-alustan suunnittelussa, digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä ja haasteiden voittamisessa. Oli kyseessä sitten suomalainen verkkokauppa tai kansainvälisen verkkokaupan perustaminen.

Verkkokauppa ei ole vain teknologiaprojekti, jossa on alku ja loppu.
Se on iso muutos yrityksellesi.


Tiimimme on erikoistunut monimutkaisten liiketoimintaongelmien kääntämiseen teknisiksi ratkaisuiksi, kuten asiakasta laajasti palveleviksi verkkosivuiksi. Toimimme tulkkina asiakkaan bisneksen ja teknisen maailman välillä – autamme yrityksiä hahmottamaan, minkälainen työ uuden digitaalisen palvelun kehittäminen on, mitä asioita on hyvä huomioida suunnittelussa ja kuinka lähteä liikkeelle. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita digiratkaisuja suurella intohimolla ja teknisellä taituruudella.

Voit käyttää tunnin session kanssamme esimerkiksi:

  • Mahdollisuuksien kartoittamiseen – millainen verkkokauppa-alusta tai digitaalinen palvelu palvelee yrityksesi asiakkaita ja liiketoimintaa 
  • Teknisiin kysymyksiin, kuten ratkaisuvaihtoehtojen arviointiin
  • Projektisuunnitelman rungon hahmottamiseen
  • Projektin kilpailutuksen ja tarjouspyynnön suunnitteluun

Keskustelu kanssamme ei sido tai velvoita mihinkään. Ei tuputusta vaan avointa keskustelua. Kun tavoitteenasi on onnistunut verkkokauppaprojekti ja tarkoitustaan palveleva tekninen ratkaisu, varaa maksuton konsultointi.

Kaksi miestä keskustelee tietokoneen äärellä.

Asiakastyytyväisyyskyselymme satoa:

“Druidin asiakaspalvelu ja asiantuntijat ovat aivan huippuluokkaa, aina saa osaavaa ja ystävällistä palvelua!”

“Asiakasta autetaan hänen toivomallaan tavalla. Tietotaito vakuuttaa.”

“Mikään ei ole jäänyt ärsyttämään tai että jokin olisi jäänyt hoitamatta. Projektikin on onnistunut hyvin ja luottamus Druidin hyvään työhön on vain vahvistunut :)”

“Druidien kanssa töitä tehdessä hartiat laskeutuu.”

Tutustu meidän aikaisempiin verkkokauppaprojekteihin

Projekteja on plakkarissamme jo reilusti yli sata. Katso millaisia nettisivu-uudistuksia olemme tehneet asiakkaillemme yli 10 vuoden kokemuksella.

Touring Cars

Uusi verkkosivusto ja integroitu varausjärjestelmä, joiden ansiosta myynnin konversio kasvoi 120 % kävijämäärään suhteutettuna

Tamro

Rikasta tuotetietoa, helppoa sisällönhallintaa ja saumatonta yhteensopivuutta: MyTamro-palvelukanava sekä verkkosivusto

Varaa aika konsultaatioon