Drupal-toteutukset ratkaisuna vaativiin tarpeisiin

Drupal on maailman suosituin enterprise-luokan avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka on täydellinen suurten ja monimutkaisten digitaalisten alustojen rakentamiseen. Se on alusta, joka mukautuu yrityksesi kasvuun ja kehitykseen. Me Druidilla tunnemme järjestelmän läpikotaisin ja kehitämme laadukkaita, takuulla toimivia Drupal-verkkopalveluja vaativiinkin tarpeisiin – yli vuosikymmenen kokemuksella.

Drupalin avulla luodaan joustavia ja kestäviä verkkoratkaisuja

Drupalin keskeisiä ominaisuuksia ovat huippuluokan tietoturva, monikielinen tuki, saavutettavuus ja monipuoliset julkaisuprosessit. Näitä ominaisuuksia voidaan räätälöidä täyttämään yrityksesi ja projektin erityistarpeet – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Kaksi miestä ja nainen keskustelevat tietokoneen äärellä.

Täydellinen integroitavuus ja joustavuus

Drupal on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten verkkosivut, intranet, extranet, verkkokauppa tai vaikka ajanvarausjärjestelmä. Järjestelmä integroituu saumattomasti yrityksesi muihin järjestelmiin ja on lisäksi helposti auditoitavissa.

nainen tutkii tietokoneen näytöllä näkyvää asiaa. Vieressä nainen ja mies keskustelevat,

Omista alustasi

Avoimen lähdekoodin ansiosta omistat itse koko ratkaisun. Tämä tarkoittaa toimittajariippumattomuutta ja järjestelmän pitkää elinkaarta. Voit vapaasti valita, kuinka paljon haluat investoida sen kehittämiseen ja räätälöintiin.

Modulaarinen ja laajennettava

Drupal perustuu modulaariseen rakenteeseen, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan kehityksen. Valmiiden moduulien avulla voidaan lisätä monenlaisia toiminnallisuuksia, kuten maksujärjestelmiä tai kertakirjautumista. Ja jos valmiit moduulit eivät riitä, voimme kehittää yksilöllisiä ratkaisuja yrityksesi tarpeisiisi.

Drupal on intohimomme

  • Yli 10 vuoden Drupal-osaaminen

  • Asiantuntijuus suurissa projekteissa

  • Osa kansainvälistä Drupal-yhteisöä

  • Osaajien kasvatus oppilaitoskumppanuuksin

  • Uusien talenttien rekrytointi


“Druidin tiimi on sitoutunut ja täynnä syvällistä osaamista. He ovat osaltaan pitäneet huolen kehitystyön ketteryydestä ja tuloksellisuudesta aktiivisella projektinhallinnallaan – tarpeitamme kuunnellen ja niihin parhaat mahdolliset ratkaisut löytäen.”

– Jenny Mäkinen, Tamro Digital Services Manager

Töitämme

Tamro

Rikasta tuotetietoa, helppoa sisällönhallintaa ja saumatonta yhteensopivuutta: MyTamro-palvelukanava sekä verkkosivusto.

Touring Cars

Uusi verkkosivusto ja integroitu varausjärjestelmä, joiden ansiosta myynnin konversio kasvoi 120 % kävijämäärään suhteutettuna

Veikkaus

Ketterin menetelmin toteutettu looginen ja helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä.

Druid on kokenut kumppanisi myös näissä verkkoratkaisuissa

Huolehdimme tietoturvasi parantamisesta, olipa kyseessä uusi tai jo olemassa oleva Drupal-sivusto. Huomioimme organisaation ja sen toimialaan liittyvät tietoturvavaatimukset.

Meiltä saat myös verkkosivujen Matomo Analytics -analyysipaketit, evästehallinnan Cookiebotin avulla ja somesisältöjen julkaisut kootusti omalla sivulla Taeggie-palvelulla. Tarjoamme myös joustavat ja turvalliset webhotelli-ratkaisut.

Käyttäjäystävällisen Mautic-alustan avulla muokkaamme ja yhdistämme markkinointistrategiasi osaksi digitaalista läsnäoloasi. Tuloksena on kohdennettua, tehokasta ja tuloksellista markkinointia.