Räätälöidyt verkkokaupat liiketoiminnan kasvuun

Toimiva ja rikkaan ostokokemuksen mahdollistava verkkokauppa ei synny sattumalta. Druidin tiimi kuuntelee tavoitteesi ja ymmärtää asiakkaitasi. Räätälöimme verkkokauppasi alusta loppuun, varmistaen että se istuu liiketoimintaasi kuin valettu.

Toimintavarmuus, päivitettävyys, käyttäjäystävällisyys, saavutettavuus ja optimoitu mobiilikäytettävyys ovat jokaisen hyvän verkkokaupan perusteita, joiden rakentamisesta me vastaamme puolestasi. 

Yksilölliset verkkokaupparatkaisut

Kun vakiopaketti ei riitä ja kilpailuetu on avainasemassa

Joustavuutta ja kilpailuetua

Optimoitu verkkokauppa, joka vastaa erityisiin liiketoiminnan vaatimuksiin ja tarjoaa kilpailuetua tehokkaammilla ostoprosesseilla. Omistamalla alustan itse, voit jatkuvasti kehittää kauppaa juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin.

kaksi naista ja yksi mies tietokoneen äärellä.

Myynnin ydin

Räätälöity verkkokauppa on ihanteellinen valinta, kun kauppa on osa myynnin ydinprosesseja. Se antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet rakentaa ja kehittää omaa kilpailuetua.

Kaksi miestä keskustelee tietokoneen äärellä.

Monimuotoiset tuotekategoriat

Yhdistä fyysisten ja digitaalisten tuotteiden myynti yhteen joustavaan järjestelmään, joka integroituu saumattomasti muihin asiakasjärjestelmiisi. Nauti monipuolisesta kaupankäynnistä ja tehokkaasta liiketoiminnasta!

Saumattomat integraatiot

Tarjoa asiakkaillesi sujuva ja yhtenäinen ostokokemus! Integroimme verkkokauppasi sujuvasti osaksi yrityksesi verkkosivuja, mahdollistaen sisältöjen ja tuotteiden yhdistämisen sekä helpon hallinnoinnin.

Menestystarinoita

Rukan monipuolinen lippu- ja vuokrauskauppa, Touringcarsin täysin räätälöitävät matkailuauton vuokrauspalvelut, Lääkärikeskus Aavan sujuvat ajanvaraukset, Footbalancen personoidut pohjalliset ja Tamron asiakaskohtainen tilauskanava.

Tutustu tarkemmin menestystarinoihimme.

Druid menestystarinat

Viisi syytä valita
Druid verkkokauppakumppaniksi

  • Luotettavuus: Vuosien kokemus kriittisten järjestelmien hallinnasta.

  • Käyttäjäystävällisyys: Helposti käytettävät ja saavutettavat ratkaisut.

  • Asiantuntemus: Tarvittava osaaminen monimutkaisten projektien läpivientiin.

  • Liiketoimintalähtöisyys: Jatkuva optimointi analytiikan perusteella tavoitteesi huomioiden.

  • Täyden palvelun tuki: Kattava tuki verkkokaupan elinkaaren ajan.


“Druid sai älyttömän hienosti muutettua meidän tarpeet todellisuudeksi. Asenne oli alusta asti sellainen, että selvitetään, miten toiveet toteutetaan. Ei sanottu, ettei onnistu, vaan mietittiin, miten saadaan tehtyä.”

– Laura Mukkala, FootBalance Marketing Executive

Töitämme

Tamro

Rikasta tuotetietoa, helppoa sisällönhallintaa ja saumatonta yhteensopivuutta: MyTamro-palvelukanava sekä verkkosivusto

Touring Cars

Uusi verkkosivusto ja integroitu varausjärjestelmä, joiden ansiosta myynnin konversio kasvoi 120 % kävijämäärään suhteutettuna

Helsingin kaupunki

Uusi yleiskäyttöinen Drupal-alusta ja Hel.fi-verkkopalvelun uudistus – tehokasta ja saavutettavaa sisällöntuotantoa

Druid on kokenut kumppanisi myös näissä verkkoratkaisuissa

Huolehdimme tietoturvasi parantamisesta, olipa kyseessä uusi tai jo olemassa oleva Drupal-sivusto. Huomioimme organisaation ja sen toimialaan liittyvät tietoturvavaatimukset.

Meiltä saat myös verkkosivujen Matomo Analytics -analyysipaketit, evästehallinnan Cookiebotin avulla ja somesisältöjen julkaisut kootusti omalla sivulla Taeggie-palvelulla. Tarjoamme myös joustavat ja turvalliset webhotelli-ratkaisut.

Käyttäjäystävällisen Mautic-alustan avulla muokkaamme ja yhdistämme markkinointistrategiasi osaksi digitaalista läsnäoloasi. Tuloksena on kohdennettua, tehokasta ja tuloksellista markkinointia.