Laajat verkkosivut ja verkkopalvelut käyttäjäystävällisyys edellä

Toteutamme kaikki suuret digitaaliset projektit tehokkaasti, turvallisesti ja asiakaslähtöisesti.

Käännämme monimutkaiset haasteet selkeiksi ratkaisuiksi.

Räätälöidyt verkkopalvelut

Vahvuutemme on suurien ja keskisuurten räätälöityjen verkkopalveluiden toteuttaminen. Haastavatkin sivustokokonaisuudet taipuvat ketteriksi osaavissa käsissämme.  

Kaksi naista katsoo tietokoneen näyttöä. Taustalla toimistotila.

Monipuoliset sisältö- ja integraatioratkaisut

Ratkaisumme tekevät sisällöntuotannosta vaivatonta, hallitsevat monikielisiä ja laajoja sisältömääriä, tuovat sisältöjä muista järjestelmistä ja täydentävät niitä ennen julkaisua. Lisäksi ne integroituvat sujuvasti esimerkiksi käyttäjänhallintaan, ajanvarausjärjestelmiin ja tilausten käsittelyyn. Helppo hallinta, käytettävyys ja mahdollisuus jatkokehitykselle ovat aina suunnittelun lähtökohtia. 

Kaksi miestä keskustelee tietokoneen äärellä.

Kaikki palvelut yhdestä osoitteesta

Kattava palveluvalikoimamme käsittää kaiken palvelumuotoilusta ja visuaalisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen sekä ylläpitoon ja tukeen. Onnistunut verkkosivuprojekti tehdään tiiviissä yhteistyössä.

Liikkeelle on helppo lähteä Löytöretki-projektilla.

Laaja tuki tuoteomistajille

Tuoteomistajille tarjoamme kattavat tukipalvelut, kuten analytiikan, markkinointiautomaation, saavutettavuustyökalut sekä koulutusmahdollisuudet.

Joustavat kehitysmenetelmät

Toteutamme projektimme aina ketterillä kehitysmenetelmillä. Hinnoittelumallit sovitaan projektin ja asiakastarpeen perusteella.

kaksi naista ja yksi mies tietokoneen äärellä.

Nopea aloitus, pitkäaikaiset kumppanuudet

Projektit pääsevät usein vauhtiin lyhyellä varoitusajalla ja voivat olla valmiita jopa kuukaudessa. Yleensä asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia ja kestävät useita vuosia.

Oletko suunnittelemassa verkkosivuston uudistusta? Lataa Seit­se­män vink­kiä mut­kat­to­maan verk­ko­si­vus­to-uu­dis­tuk­seen -oppaamme.

Kehitys tehdään yhteistyössä –
verkkopalveluprojektin tyypilliset askeleet

  • Konseptin ja tavoitteiden hiominen

  • Projektin suunnittelu sekä aikataulutus

  • Aloituspalaveri

  • Design ja perustukset

  • Osa-alueiden valmistuminen ja testaus osa kerrallaan

  • Julkaisu (joko testattu osa kerrallaan tai koko sivusto)

  • Projektin päätös ja ylläpitoon siirtyminen


Yli 10 vuoden kokemus

Erikoisosaamisemme varmistaa saumattomat integraatiot, turvalliset ja lainmukaiset järjestelmät sekä nykyaikaiset lisäpalvelut.

  • Vahva tekninen osaaminen
  • Integroimme vaivattomasti eri järjestelmät
  • Ketterä ja joustavasti mukautuva kehitysprosessi
Kolme miestä istuu sohvalla. Kaksi heistä katsoo samalle tietokoneen näytölle ja kolmas mies työskentelee omalla tietokoneella vähän kauempana.

“Druidin laaja ja monipuolinen asiakaskunta takaa, että saamme innovatiivisia, mutta kuitenkin testattuja ratkaisuja myös omaan käyttöömme. Pitkän yhteistyön ansiosta voimme keskustella asioista suoraan ja ratkoa mahdolliset haasteet nopeasti.”

– Sanna Moisala, Turku.fi-toteutusvaiheen tuoteomistaja

Töitämme

Veikkaus

Ketterin menetelmin toteutettu looginen ja helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä.

Taitotalo

Ketterin menetelmin toteutettu moderni ja hakukoneystävällinen verkkosivusto.

Tamro

Rikasta tuotetietoa, helppoa sisällönhallintaa ja saumatonta yhteensopivuutta: MyTamro-palvelukanava sekä verkkosivusto.

Druid on kokenut kumppanisi myös näissä verkkoratkaisuissa

Huolehdimme tietoturvasi parantamisesta, olipa kyseessä uusi tai jo olemassa oleva Drupal-sivusto. Huomioimme organisaation ja sen toimialaan liittyvät tietoturvavaatimukset.

Meiltä saat myös verkkosivujen Matomo Analytics -analyysipaketit, evästehallinnan Cookiebotin avulla ja somesisältöjen julkaisut kootusti omalla sivulla Taeggie-palvelulla. Tarjoamme myös joustavat ja turvalliset webhotelli-ratkaisut.

Käyttäjäystävällisen Mautic-alustan avulla muokkaamme ja yhdistämme markkinointistrategiasi osaksi digitaalista läsnäoloasi. Tuloksena on kohdennettua, tehokasta ja tuloksellista markkinointia.